En del dagar är bättre än andra

Att det kan gå så upp och ner med tankar och känslor. Försöker hålla mig sysselsatt så mycket jag kan. Men så kommer de där stunderna när tankarna tränger sig igenom och jag faller pladask och inser min verklighet. 

När saknaden värker i hela kroppen och man önskar att livet inte var så här. Vill bara vara lycklig och känna det vi har när vi är tillsammans. Så svårt när känslorna och banden finns kvar och man bara vill krypa in i den famnen och stanna där för alltid. 

Vad kommer hända framöver egentligen. Vill inte tänka på om allt kommer bli nattsvart och den där ångesten som poppar upp ibland kommer komma som ett slag i magen och stanna där länge. 

(null)

24 år senare

Idag är första gången sen vi blev tillsammans som vi inte träffas. Så tråkigt att vi inte klarade att hålla ihop och få fira denna speciella dag ihop. 

Så mycket kul som vi har haft genom åren, så mycket vi skrattat åt tillsammans. Önskar så att vi kunde haft det så idag med. Men livet blir inte alltid som man vill eller har tänkt sig. 

Så idag fäller jag en tår och firar i min ensamhet och hoppas att jag kommer få uppleva det igen.

(null)

Hur gör man för att det ska fungera?

Det här med förhållanden är inte lätt. Man måste verkligen jobba på det för att det ska fungera. Där gjorde vi verkligen fel sist som bara trodde att allt skulle bli bra bara för att vi älskade varandra.

Med kärlek kommer man långt men det är inte tillräckligt. Är som att gå till jobbet och bara sätta sig och glo och tro att jobbet sköter sig självt. 

Har skrivit ner en del saker jag tycker är viktigt i förhållandet för att det ska fungera i vardagen. Har listat top 10.
(null)

1. Beröring, otroligt viktigt för kärleken och vardagen.
2. Kommunikation, att verkligen lyssna på varandra.
3. Vardagslyx, som att bara hitta på något i vardagen som bio eller gå ut och äta.
4. Överraska varandra, behöver inte vara något stort, en liten gullig lapp eller några fina ord.
5. Sex, kommer automatiskt av beröringen i vardagen.
6. Att berätta vad man känner och tycker om olika saker.
7. Ärlighet
8. Egentid, att göra saker på egen hand för att uppskatta tid tillsammans.
9. Göra saker tillsammans som att laga mat, ut och promenera, gå på picknick.
10. Umgås med vänner och ha kul.