Trött

Idag känns det som luften gått ur mig totalt. Känner mig helt slut och skulle egentligen vilja gå och lägga mig nu och sova tills imorgon bitti. Vad är det som gör att en del dagar känns så här?

Har varit på mammografi idag och det känns skönt att det är gjort sedan får man se om de hittar något. Får brev hem om cirka 3 veckor. 

Älskar verkligen ordspråk med olika budskap och idag hittade jag ett som är klokt. Men såklart är det lätt att vara efterklok men jag känner ändå att jag gjorde så gott jag kunde. Det jag kan känna att jag missade är att jag försökte få alla andra nöjda istället för att stå upp för mig själv. Detta jobbar jag på nu att kunna säga det jag tycker och känner istället för att vara tyst och hoppas på att allt löser sig. 
Man måste inse att den man lever ihop med är ingen tankeläsare utan måste få höra vad man egentligen vill vilket kan vara svårt ibland.

(null)

Imorgon har jag sovmorgon och sedan ska jag till frissan och bli riktigt hot. Vill vara snygg när jag ska ut på stan med syrran på fredag.