Helgen

Har varit en innehållsrik helg med både glädje och lite sorg och funderingar. Även om jag mår lite bättre har jag fortfarande svackor där allt känns helt hopplöst.

I fredags var jag på arbetsintervju i Hjo. Kändes bra men är osäker på om det är rätt ställe för mig att jobba på. Trivs så bra där jag är nu och hoppas jag får fortsätta min tjänst där till hösten. Gillar mina kollegor så mycket och vi synkar så bra ihop. 

(null)

Fredagen bjöd även på underbart väder och After Work med syrran. Hade verkligen jättekul även om vi inte orkar vara ute så länge innan tröttheten slår till. 

Lördagen bjöd på räkor men ingen alkohol då jag var ganska mättad sedan fredagen. 

Idag har jag hjälpt Ida med en tenta hon hade och vi passade även på att gå en sväng på stan och kika lite. Ikväll blir det nog filmkväll med mitt Lill-❤️ och lite mys.
(null)

(null)

 

Trött

Idag känns det som luften gått ur mig totalt. Känner mig helt slut och skulle egentligen vilja gå och lägga mig nu och sova tills imorgon bitti. Vad är det som gör att en del dagar känns så här?

Har varit på mammografi idag och det känns skönt att det är gjort sedan får man se om de hittar något. Får brev hem om cirka 3 veckor. 

Älskar verkligen ordspråk med olika budskap och idag hittade jag ett som är klokt. Men såklart är det lätt att vara efterklok men jag känner ändå att jag gjorde så gott jag kunde. Det jag kan känna att jag missade är att jag försökte få alla andra nöjda istället för att stå upp för mig själv. Detta jobbar jag på nu att kunna säga det jag tycker och känner istället för att vara tyst och hoppas på att allt löser sig. 
Man måste inse att den man lever ihop med är ingen tankeläsare utan måste få höra vad man egentligen vill vilket kan vara svårt ibland.

(null)

Imorgon har jag sovmorgon och sedan ska jag till frissan och bli riktigt hot. Vill vara snygg när jag ska ut på stan med syrran på fredag. 

Vardagslyx

Efter en tuff arbetsdag när jag hänger min tvätt ringer min bästa vän Ammi. Är du ordninggjord så kom till stan så bjuder jag på ett glas bubbel. Såklart hängde jag på. 
(null)

Vi satt där och pratade och drack lite mer och tog en liten bit att äta. Jag provade en Toast Skagen som var grymt god men otroligt liten. Ammi tog en nachotallrik med aioli.  
(null)

(null)

Älskar verkligen det här spontana i vardagen. Att bara köra på med nåt kul. Varför vänta till helgen? Är så tacksam för mina underbara vänner som får mig att må så bra.

Värd all kärlek

Jag är värd att bli älskad för den jag är. Jag är en väldigt lätt person att älska, kräver inga dyra presenter som smycken eller resor. Jag vill mer bli uppskattad för det jag gör. En blick, en smekning, några fina ord, det är det som får mig att blomma ut i ett förhållande och må bra.

 
(null)

Är så oerhört viktigt med det vardagliga och hur man bemöter varandra. Jag vill älska och bli älskad helt och fullt och känna att personen jag lever med uppskattar mig och visar det. 


Vilken skitdag

Brukar i vanliga fall inte höja rösten åt mina elever. Men idag var jag tvungen att markera då de var helt respektlösa. Ställer in skitig disk i skåpen, kommer inte i tid. Så nästa vecka ska de få visa att de klarar av att vistas i ett kök och de moment som hör till.
(null)

(null)

(null)

(null)

Som tur är lyckades ändå några av dem prestera fina resultat och jag fick provsmaka mycket gott. 

Helt skit var ändå inte dagen då jag fick ett mejl från en skola som ville att jag skulle komma på intervju på fredag. Så pirrigt och nervöst. Wish me luck.